coopera

necessitem professionals de la salut oral

Si ets odontòleg/a, metge estomatòleg/a, higienista, auxiliar o protèsic/a i vols dedicar una mica del teu temps a finalitats solidàries aquest és el teu moment!

vols aportar material dental d'ús quotidià?

Recollirem qualsevol material que es vulgui donar al projecte SOL, tant de clíniques dentals particulars com si són d'empreses subministradores de material dental.

tens alguna tarde lliure? nomès son 4 hores!

Pensem que amb el treball voluntari de 4 hores mensuals, de moment només necessitarem 10 voluntaris per garantir el servei. Més endavant i si veiem que l'acceptació del servei és molt positiva, necessitaríem més voluntaris.

vols més responsabilitat?

Si vols implicar-te una mica més en el servei o tens alguna idea solidària, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres.

dentadures solidàries

Necessitem laboratoris o protèsics dentals que col.laborin amb nosaltres i ens ajudin en la confecció de pròtesis dentals pels nostres pacients. En la clínica solidària només es realitzaran pròtesis removibles.

qualsevol donació és ben rebuda!

Ja sigui dins l'àmbit de la salut, com qualsevol persona aliena a la professió, acceptarem donatius o ajudes que ens ajudin a millorar el servei d'odontologia solidaria.

Patrocinadors

    

Col.laboradors

  
    Laboratori Denar

User Login